Het beste cadeau voor je beste vriendin

23 Jun 2021
Alix Cruyt

Het beste cadeau voor je beste vriendin

5 cadeaus die je samen beleeft

Is je beste vriendin binnenkort jarig, vieren jullie een heel aantal jaren vriendschap of wil je haar gewoon graag verrassen omdat ze er altijd voor je is? Doe dat dan met het beste cadeau! Met deze 5 tips is het cadeau voor je beste vriendin ook een cadeau voor jou.

 

Zo kies je een cadeau voor je beste vriendin

Iedereen heeft vriendschap nodig. Het is zelfs net zo belangrijk voor je lichaam als gezonde voeding of voldoende beweging. Je beste vriendin staat wellicht altijd voor je klaar, aanvaardt je zoals je bent en vooral: ze durft je ook te wijzen op je fouten. Redenen genoeg om het beste cadeau voor je beste vriendin te kiezen.

IMG_7691.jpg

1. Ga samen brunchen

Brunchen is het beste wat er is, niet? Je kan op een aanvaardbaar uur uit je bed rollen, schaamteloos zo veel eten als je wil en last but not least: het is al geaccepteerd om te klinken bij een glaasje cava. Ik zie niet in hoe je beter het weekend kan inzetten of afsluiten. Vooral niet als je beste vriendin ook van de partij is.

 

Mijn tip: Bij Luv L’oeuf in Gent geniet je niet alleen in het weekend van de lekkerste brunch, de plek serveert op elk moment van de dag brunch onder het motto ‘Breakfast all day’. You gotta love them, right?

 

2. Koop matching outfits

Jullie zijn ongetwijfeld al erg verbonden, maar een matching outfit zal dat gevoel alleen maar versterken. Uit onderzoek blijkt trouwens dat we elk jaar gemiddeld zo’n 47.700 calorieën verbranden tijdens het shoppen. Althans de shopaholics onder ons. Shop je vijf uur lang, dan verbrand je gemiddeld 10000 calorieën. Een cadeau voor je beste vriendin en je lichaam dus.

 

Mijn tip: Koop matching outfits voor een speciale gelegenheid. Die zullen jullie zonder twijfel doen stralen op elk feestje waar jullie samen naartoe gaan.

 

3. Ga naar de sauna

Diepgaande vriendschappen kunnen je helpen om je stress te verlagen. Je weet vaak helemaal zeker dat je jouw beste vriendin moet koesteren als ze altijd voor je klaarstaat, zelfs als het wat minder goed gaat. Hebben jullie allebei nood aan ontspanning? Samen naar de sauna gaan is dé ideale manier om te herbronnen als het even wat moeilijker gaat.

 

Mijn tip: Bij Waer Waters in Dilbeek kan je kiezen of je liever naakt of in badkledij geniet van de 6000 m² aan sauna’s, zwembaden, jacuzzi’s etc. Je kan er ook sporten in de fitness en genieten van verschillende restaurants.

 

4. Plan een weekendje weg

Heb jij ook het gevoel dat de tijd voorbijvliegt als je jouw beste vriendin ziet? Of heb je tussen de dubbledates met de respectievelijke partners en de weekendjes met de kinderen gewoon nood aan tijd met twee? Niets houdt je tegen om het nog grootser te zien. Plan gewoon een tripje met twee!

 

Mijn tip: Brussel is het centrum van West-Europa. Op 3 uur tijd geraak je met de trein al in Parijs of Amsterdam. Die steden heb je misschien al ontdekt, maar haal de avonturier in jezelf eens naar boven en ontdek eindeloos veel bestemmingen.

 

5. Doe een fotoshoot cadeau

Jullie hebben ongetwijfeld een overvloed aan belachelijke selfies van en met elkaar op jullie telefoons staan. Wil je graag die foto’s naar een hoger niveau tillen, dan kan je altijd beroep doen op een professional voor een leuke fotoshoot met twee.

 

Mijn tip: Zoek inspiratie op bij fotografen die je leuk vindt en aarzel niet om een moodboard samen te stellen voor je fotograaf. Dat vormt een sterke basis voor een super leuke fotoshoot!