5 redenen om een romantische fotoshoot te plannen

17 Jun 2021
Alix Cruyt

5 redenen om een romantische fotoshoot in te plannen

Waarom het een leuk cadeau is

Inspiratie nodig voor een romantisch cadeau? Denk niet verder! Doe gewoon een romantische fotoshoot cadeau aan je partner. Ja, poseren voor de foto is niet altijd evident. Maar met de juiste fotograaf is het juist wel een geniet-momentje. En wel voor de volgende redenen.

 

1. Een romantische fotoshoot krijgen is gewoon leuk

Iedereen wil graag leuke foto’s van zichzelf! En een romantische fotoshoot speelt daar juist perfect op in. Ook al beweert je partner dat hij of zij niet graag op de foto staat, eens het resultaat op groot formaat in je living straalt, is ook je partner ongetwijfeld overtuigd.

 

2. De focus ligt eventjes alleen op jullie twee

Een druk werk- en gezinsleven maakt het steeds moeilijker om volwaardig te genieten van quality-time. Door een romantische fotoshoot te plannen kies je er bewust voor om tijd door te brengen met je partner. En alleen met je partner.

 

 

 

3. Romantische fotoshoots zijn heel ontspannen

Alleen poseren is veel moeilijker dan met twee! Tijdens een romantische fotoshoot moet je trouwens ook niet continu poseren. Vaak vraag ik jullie gewoon wat te babbelen, te wandelen, te knuffelen of te neuzen-neuzen. Helemaal niets moeilijks aan hoor!

 

 

4. Plan je romantische fotoshoot op jullie locatie

Hebben jullie elkaar leren kennen in het Domein Drie Fonteinen? Of zijn jullie getrouwd in het de Chalet van Laarbeek? Of genieten jullie graag van een apero’ke in de Vooruit in Gent? Allemaal goed. Een romantische fotoshoot kan je namelijk plannen op een locatie die voor jullie juist belangrijk is.

 

5. Het zijn onvergetelijke herinneringen

Niemand kan jullie dat moment nog ontnemen. Of je de foto’s van je fotoshoot liever laat drukken in een bescheiden fotoalbum of ze in groot formaat pronken in je leefruimte, de herinneringen die jullie maakten zijn voor altijd. Net als jullie liefde.

 

 

Plan jij ook graag een romantische fotoshoot met je partner? Neem dan gerust contact op met mij en dan help ik je graag persoonlijk verder. Tot snel!

  • fotoshoot
  • romantisch
  • redenen